Avvocato Ilonka Kovacheva

Avvocato tributarista
Difesa legale
Consulenze legali
Rappresentanza processuale
 
 

АДВОКАТ

Какво може и какво не може адвокатът

Адвокатът е Вашият ПАРТНЬОР в процеса на решаването на Вашия проблем!
Той е Ваш ПОМОЩНИК и работи заедно с Вас, ръка за ръка, за постигане на НАЙ-ДОБРОТО за Вас решение!
Адвокатът е Ваш ЗАЩИТНИК и Ви оказва пълната си професионална подкрепа в замяна на предварително уговорено възнаграждение.

Какво може да направи за Вас адвокатът?

Да ви помогне да разберете адекватно ситуацията и защо сте попаднали в нея.

Да Ви помогне да разберете какви са Вашите права.

Да Ви спести време.

Да Ви покаже ПРАВИЛНОТО решение на Вашия проблем.

Да Ви покаже най-краткия път за постигане на Вашите цели.

Да изпълни точно каквото Вие сте му възложили.

Да действа бързо, адекватно и защитавайки Вашите интереси.

Изберете АДВОКАТ на който имате ДОВЕРИЕ. Доверието е важно, защото то е предпоставка за УСПЕШНАТА съвместна работа между Вас и адвоката. ЗАПОМНЕТЕ: Вие сте ЕКИП. И действайте като такива.

Ако укривате факти и доказателства от Вашия адвокат, той няма да може да Ви защити адекватно въпреки всички усилия, които полага. Той трябва да разполага с цялата необходима му информация за успешното решаване на Вашия проблем. За да можете да му я споделите, чувствайки се спокойно, Вие трябва да му имате ДОВЕРИЕ.

Не винаги се стига до съд. Първостепенна цел да добрия адвокат е да се реши Вашия проблем преди да се стигне до съд (в досъдебно производство). А ако все пак се стигне до съд, да защитава Вашите интереси по най-добрия възможен начин, влагайки целия си професионализъм.

Но запомнете, адвокатът не е съдия и не може да взема решения вместо него. Но може и трябва да изложи убедително и професионално всички доказателства с които разполага в подкрепа на Вашата теза.

Какво НЕ може да направи за Вас адвокатът?

Адвокатът не може да взема решения вместо Вас. Той е длъжен да Ви изложи всички факти и обстоятелства, но Вие и само Вие сте този който взема решенията.

Адвокатът не може да Ви гарантира какво ще бъде решението на съда. Адвокатът може да Ви предложи най-добрата защита, но съдът взема решението. За сметка на това обаче Вие и Вашият адвокат можете да обжалвате решението на съда.

Адвокатът не може да изложи Вашите факти вместо Вас. Вие сте тези, които трябва да му ги споделите.Per saperne di più sui servizi offerti da Avvocato Ilonka Kovacheva:Phone: +359(0)887 989 790
E-mail: ilonkakovacheva@abv.bgCopyright © Avvocato Ilonka Kovacheva. Tutti i diritti riservati.